Barmarksläger för Vasaloppsåkare

29 juni-2 juli 2017 (torsdag-söndag)DSC_6807

Är du nyfiken på hur längdlandslaget tränar? Vill du prova Daniel Rickardssons favoritpass och springa i Stina Nilssons fotspår?

Starta upp barmarksträningen på längdlandslagets träningsanläggning i Vålådalen!

Det här är lägret för dig som vill utvecklas som längdskidåkare, som vill hitta ny inspiration och variera din träning. Tillsammans med Vasaloppsvinnaren Jenny Grip får du smaka på hur elitåkarna tränar. Rullskidåkning och löpning varvas med paddling och annan träning i vacker fjällmiljö.

Vi bor och äter på Vålådalens Fjällstation, med Jämtlandsfjällen direkt utanför dörren. Här väntar en rullskidbana i toppklass, miltals vackra leder för löpning och cykling, samt gym och idrottshall. Maten på fjällstationen är vida berömd och uppskattad, efter träningen kopplar du av i bastu och badtunnor.

Jenny Grip (fd Hansson) har vunnit Vasaloppet och Tjejvasan, Marcialonga samt långloppscupen Ski Classics. Under lägerdagarna får du teknik- och träningstips av Jenny och de andra duktiga instruktörerna.

För att ha gott utbyte av lägret bör du ha en viss träningsbakgrund, deltagarna kommer att delas in i grupper utifrån nivå.

Pris 4 695 kr
Inklusive instruktörer, hotellboende med del i dubbelrum, helpension (frukost-, lunch- och middagsbuffé), fri tillgång till relaxavdelning med bastu och badtunnor, rullskidbana, idrottshall, gym. Enkelrum: 4 995 kr.

OBS: Minst 6, max 15 personer, för att garantera hög kvalitet på lägret.

Mer information kontakta Vålådalens Fjällstation, tel 0647-353 00 eller info(a)valadalen.se.

Transfer till och från Undersåkers station går att boka till via receptionen.
Rullskidor och stavar finns att hyra på fjällstationen.

Vante boka