Full fart eller lugn och ro

I Vålådalen har ni ett brett utbud av aktiviteter att välja bland, många är inriktade mot teambuilding med naturen som arena.

Vintertid kommer ni till ett längdåkningsmecka med över 50 km skidspår i världsklass. Till det kan läggas turskidåkning, hundspann, skidskytte, snöskovandring, isfiske och slalom.

På sommaren kan ni bland annat ägna er åt forsränning, paddling, fiske, bad, vandring, löpning och orientering. Prova gärna på att åka rullskidor på vår fina bana. På idrottsplatsen kan ni spela brännboll, träna/tävla i friidrott.

Våra konferensgäster har fri tillgång till bastukåtan med bastu, relaxrum med öppen brasa och uppvärmda utomhusbadtunnor. I vår idrottshall finns möjlighet till egna aktiviteter och lekar. Här kan ni spela tennis, pinigs, badminton, handboll, fotboll, basket och innebandy eller träna i gymmet. I hallen finns också elektroniskt skytte.

Vi ordnar gärna skidskola, guidade turer, provsmakningar av både dryck och mat, föreläsningar, bildvisning, besök på Naturum och på Idrottsmuséet.

Vissa aktiviteter arrangerar vi själva, andra sker i samarbete med lokala företag som har lång erfarenhet.
Boka på info(a)valdadalen.se eller 0647-353 00.