Fotoweekend

21-24 september025

Att fånga naturen på bild är inte alltid enkelt. Med vår fotokurs utvecklas du som fotograf, får användbara tips och nya idéer. Tekniker som du direkt kan prova ute i fjällvärlden.

Du får också dagar på egen hand där du kan hitta dina egna favoritperspektiv. På kvällarna kopplar du av med god mat i vår restaurang och relaxar i vår timrade bastukåta.

Program
Torsdag 21 september
Incheckning på Vålådalens Fjällstation från kl 15
Fotofrossa – föreläsning ”Hur kan du utvecklas som fotograf i naturen? Varför blir inte bilderna lika fina som verkligheten?” Du får tips på knep för att vrida perspektiven och på så sätt skapa spänning i dina bilder. Kl 19.30-20.30, Naturum

Fredag 22 september kl 10-16
Fotoguidning med bilden i fokus. Ta med din kamera och följ med på tur för att ta bilder och få inspiration till att leta nya perspektiv i naturen. Du behöver inte ha avancerad utrustning för att vara med. Vi går både på och utanför stigar. Ta med lunch och kläder efter väder.

Resten av helgen utforskar du de magnifika omgivningarna i din egen takt och hittar dina perspektiv att fotografera.

Pris från 3 095 kr, STF-medlem 2 795 kr, barn 6-15 år 1 398 kr.
Pris per person för del i 2-bäddsrum i Hotellet eller Tipshuset 3 nätter, halvpension (frukost och middag), idrottskort inkl bastu & badtunnor, rullskidbana, tillgång till sporthall och gym.

Vante boka