Svetsa samman gruppen i OS-legenders fotspår

I Vålådalen bygger ni teamet med gemensamma fjällupplevelser, här håller ni gruppen samlad och kan fokusera på det viktiga. Miljön ger lugnet och inspirationen att tänka nytt och klokt. Ni befinner er på en idrottshistorisk plats och rör er i samma marker som OS-legender inom en mängd olika idrotter. Med Vålådalens läge, mitt i fjällvärlden men ändå lättillgängligt, är valmöjligheterna stora – oavsett årstid. Vi har aktiviteterna som utmanar, roar och skapar gemensamma minnen, allt från hisnande forsfärder till smakrik ostprovning. Tillsammans skapar vi programmet som passar er och efter en produktiv dag väntar avkoppling i vår bastukåta med brasa och badtunnor utomhus, innan det är dags att äta middag.

Lokaler
Fjällstationen har konferenslokaler för både små och stora grupper. Vi gör ofta om vår stora idrottshall till konferenslokal för upp till 400 personer. Mest populär är den sluttande hörsalen Vålån som rymmer 140 personer. Konferensrum och grupprum i olika storlek finns också. Lokalerna är utrustade med modern teknik och våra konferensvärdar ser till att ni har allt ni behöver. Vatten, frukt och godis finns i våra konferenslokaler.

Vi är vana att genomföra stora event, bland annat arrangeras Vargsymposiet med 300 deltagare varje år, Årefjällsloppet och AXA Fjällmaraton är exempel på stora idrottsevenemang.

Aktiviteter
Fjällstationen och det omgivande naturreservatet ger många möjligheter – oavsett årstid. Alla konferensgäster har fri tillgång till vår timrade bastukåta med badtunnor och relax, sporthallen, idrottsplatsen och välpreparerade skidspår.
Läs mer

Boende
Fjällstationen har 220 bäddar i dubbel- och fyrbäddsrum, samtliga med dusch och wc, fördelade på tre hus: Tipshuset, Hotellet och Tungården. Runt om på området ligger mysiga timrade stugor och lägenheter där resterande bäddar finns.

Smakupplevelser i Olgas Matsal
I vår uppskattade restaurang Olgas Matsal bjuder vi på det goda i livet. Rustika rätter med betoning på jämtländska råvaror ger smakupplevelser utöver det vanliga. Öl bryggt på andra sidan Ottsjön passar fint till. Och missa inte vår våffelbuffe!

Så här säger de som konfererat här

Vi tar emot gruppbokningar under hela året, oavsett säsong.
Kontakta bokningen(a)valadalen.se eller 0647-353 00 för information och bokning.