Kort vintervecka

Söndag till torsdagP1070579

Ta några lediga vardagar och njut av en skön vistelse hos oss. Du har fjällvärlden alldeles utanför dörren – här väntar välpreparerade längdspår, fantastisk turåkning och en slalombacke i söderläge. Avkoppling får du i bastukåtan med sprakande brasa i relaxavdelningen. Det finns en mängd aktiviteter att prova på allt efter smak. Eller också kan du njuta en god bok och ett glas vin i väntan på middagen som blir en höjdpunkt på dagen – det lovar vi!

Pris: Från 3 222 kr, STF-medlem 2 822 kr, barn 1 411 kr

Pris per person för boende 4 dygn i rum med dusch wc, (Hotellet eller Tipshuset) med halvpension. Barn 0-5 år gratis om de inte upptar egen säng. Barn 6-15 år halva priset på mat och boende.

Ankomst söndag, avresa torsdag.
OBS: Andra priser och dagar gäller för jul, nyår och påsk se våra andra erbjudanden.

Vad ingår: 4 dygn med del i 4-bäddsrum med dusch och wc i Hotellet eller Tipshuset, inklusive lakan och handdukar samt slutstädning. 4 frukostbuffé, 4 middagsbuffé (trerätters). 4 dagars idrottskort som inkluderar spår, bastu, samt tillgång till sporthall. Gratis lån av skidutrustning för barn under 5 år (föranmäl gärna behov). Gratis lån av spark, pulka och snowracer i mån av tillgång.

Boka på 0647-353 00 eller info(a)valadalen.se