STF    Ski Team Sweden X-country    Vasalopps partner  AFL

Påskvecka

9-16 april
04-06011

Vårvintern är kanske den allra bästa tiden i Vålådalens vackra fjällvärld. Solen värmer och dagarna är långa och ljusa. Skidåkning på längden och tvären, topptur på Ottfjället, pulkarace, skattjakt och korvgrillning – det händer en massa roligt under påsken i Vålådalen!

Som avslutning på aktiva dagar njuter du av en härlig bastu med sprakande brasa och uppvärmda badtunnor, sedan av restaurangens erkänt goda mat baserad på jämtländska råvaror. Medan barnen är sysselsatta i lekrummet eller busar i sporthallen, kan du njuta av en kopp kaffe eller ett gott glas vin framför brasan i sällskapsrummet.

Pris: från 8 010 kr, STF-medlem 7 310 kr, barn 3 655 kr
Pris per person för boende i Hotellet eller Tipshuset 7 nätter med halvpension. Barn 0-5 år gratis om de inte upptar egen säng. Barn 6-15 år halva priset på boende och mat.

Ankomst söndag, avresa söndag.

Vad ingår:  7 nätter i rum med dusch och wc i Hotellet eller Tipshuset, inkl lakan och handdukar samt slutstäd. 7 frukostbuffé, 6 middagsbuffé (trerätters). Påsksupé på påskafton. 7 dagars idrottskort som inkluderar spår, bastu & badtunnor, samt tillgång till sporthall och gym. Gratis lån av skidutrustning för barn under 5 år (föranmäl gärna). Gratis lån av spark, pulka och snowracer vid tillgång.

Boka på 0647-353 00 eller info(a)valadalen.se