Påskvecka

9-16 april
04-06011

Vårvintern är kanske den allra bästa tiden i Vålådalens vackra fjällvärld. Solen värmer och dagarna är långa och ljusa. Skidåkning på längden och tvären, topptur på Ottfjället, pulkarace, skattjakt och korvgrillning – det händer en massa roligt under påsken i Vålådalen!

Som avslutning på aktiva dagar njuter du av en härlig bastu med sprakande brasa i relaxavdelningen, sedan av restaurangens erkänt goda mat baserad på jämtländska råvaror. Medan barnen är sysselsatta i lekrummet eller busar i sporthallen, kan du njuta av en kopp kaffe eller ett gott glas vin framför brasan i sällskapsrummet.

Pris: från 8 010 kr, STF-medlem 7 310 kr, barn 3 655 kr
Pris per person för boende i Hotellet eller Tipshuset 7 nätter med halvpension. Barn 0-5 år gratis om de inte upptar egen säng. Barn 6-15 år halva priset på boende och mat.

Ankomst söndag, avresa söndag.

Vad ingår:  7 nätter i rum med dusch och wc i Hotellet eller Tipshuset, inkl lakan och handdukar samt slutstäd. 7 frukostbuffé, 6 middagsbuffé (trerätters). Påsksupé på påskafton. 7 dagars idrottskort som inkluderar spår, bastu, samt tillgång till sporthall och gym. Gratis lån av skidutrustning för barn under 5 år (föranmäl gärna). Gratis lån av spark, pulka och snowracer vid tillgång.

För mer info: på 0647-353 00 eller info(a)valadalen.se

Vante boka