Sång och vandring

24–27 augusti 2017

Sang vandring 3.jpg Sang vandring 2016 4
Kom med på en sång- och vandringshelg i natursköna Vålådalen! Mellan sångpassen vandrar vi kortare och lite längre turer i lugn takt och upplever den fantastiska fjällnaturen. Vi lär känna varandra, och blir en grupp som tillsammans upplever en hälsohelg full av glädje!

Vandringen leds av Eva Grudemark Ågren som i en lugn takt tar oss längs vackra leder. Vandringen, andningen och rytmen i stegen och musiken vävs ihop till en helhet som ger en varm och livgivande känsla. För att kunna ta img_3064in naturen och komma ner i ro, vandrar vi ofta i tystnad. Och sen sjunger vi så det står härliga till – både ute i naturen och ”hemma” på fjällstationen.

Under ledning av Bodil Bendixon sjunger vi allt möjligt: Pop, rock, visor, folkmusik, galna, roliga och allvarligt sköna sånger, vissa specialkomponerade för just oss – allt i en lekfull anda!

Ingen körvana behövs. Inga noter – härma och sjung – så enkelt är det att sjunga med.

Film från 2016:

Körledare
Artisten och inspiratören Bodil Bendixon har många års erfarenhet av att väcka oanad sånglädje och livslust via musiken. Läs mer om henne på tangotanten.se

Program (ändringar kan förekomma)
Torsdag 24 aug
Samling för gemensam lunch kl 12. Sång och kortare vandring på eftermiddagen. Middag, sång på kvällen.

Fredag 25 aug
Frukost, sång och vandring med lunchpaket. Middag och sång på kvällen.

Lördag 26 aug
Frukost, sång och vandring med lunchpaket. Middag, litet framförande, i all enkelhet, för de andra på fjällstationen och sedan (all-)sång tillsammans med alla på kvällen.

Söndag 27 aug
Frukost, sång och kortare vandring, avslutande lunch.

Pris från 4 290 kr, STF-medlem 3 990 kr.
I priset ingår del i dubbelrum inkl lakan och slutstädning, helpension (frukost, lunch/lunchpaket, 3-rätters middagsbuffé), tillgång till sporthall med gym, bastu med relax och uppvärmda badtunnor. Körledare och vandringsguide.

Minst 8 personer.

Anmälan senast 1 augusti.
För mer information: 0647-353 00 eller info@valadalen.se

Vante boka