Skriva och vandra

17-20 augusti 2017

IMG_9070

Utveckla ditt skrivande under en kreativ weekend i natursköna Vålådalen! Kom med på en skrivkurs med berättelser och fri dikt i fokus. Varje dag innefattar en längre eller kortare vandring. Längs vägen hittar vi skrivinspiration på lämpliga platser där vi stannar till. Varje dag får du uppgifter, övningar och tillfällen till feedback. Medan fötterna tar oss framåt processas skrividéer i sin egen takt och därför vandrar vi ofta i tystnad.

Vandringen leds av Eva Grudemark Ågren som i lugnt tempo tar oss längs leder med härliga vyer. Tillbaka på fjällstationen blir det middag, vila och tid för skrivande. Under kvällen samlas vi vid brasan för samtal och uppläsning. När du reser hem har du med dig utkast och uppslag, och ökad lust till både skrivande och vandrande.

Kersti Björkman, erfaren och uppskattad skrivpedagog, leder inspirerande skrivövningar, ibland korta och snabba (den inre kritikern har inte en chans!), ibland får uppgifterna ta längre tid. Inga förberedelser krävs förutom ett öppet sinne och bra skor. Kersti har lett skrivarkurser med olika inriktningar i över 20 år. ”Skriv och vandra” gör hon även i Lendas på södra Kreta och det har snabbt blivit ett populärt koncept. Hon ger även kurser som Skriva för scenen, Skriv ditt liv och Ordlust, samt är verksam som coach inom muntligt berättande i berättarkompaniet Fabula Storytelling i Stockholm.

Kersti_05 kopia - version 2

Program
Torsdag 17 augusti
Samling för gemensam lunch kl 12. På eftermiddagen tar vi en kort vandring för att fylla på inspiration inför skrivandet! Middag och skrivarstund med Kersti på kvällen.

Fredag 18 augusti
Frukost, skriva och vandring med lunchpaket. Middag och skrivarstund med Kersti på kvällen.

Lördag 19 augusti
Frukost, skriva och vandra med lunchpaket. Middag och skrivarstund med Kersti på kvällen.

Söndag 20 augusti
Frukost, skriva och vandra, vi reflekterar över dagarna och avslutar med en enkel intern ”textvernissage” där den som vill bjuder på något som skrivits under dagarna. Avslutande lunch.

Pris från 5 225 kr, STF-medlem 4 935 kr.

I priset ingår del i dubbelrum inkl. lakan och slutstädning, helpension (frukost, lunch/lunchpaket, 3-rätters middag) tillgång till sporthall med gym, bastu med relax och uppvärmda badtunnor. Kursledare och vandringsguide.

Minst 8 personer, max 12 personer.

Mer info om kursen och kursledaren: kerstibjorkman.se

Anmälan senast 1 augusti.
Boka på 0647-353 00 eller info@valadalen.se

Vante boka