Sportlovsvecka

v 7-10 2017

Sportlovet i Vålådalen är en vecka fylld av aktiviteter för barn och vuxna. Det blir snölekar, skattjakt, pulkarace, korvgrillning – och en massa skidåkning så klart!

Våra högklassiga längdskidspår (varav 7,5 km elljusspår) lockar,
liksom många fina turleder på fjället. Du kan också ägna dig åt toppturer, vinterfiske, spårsafari med snöskor och mycket annat. I Naturum finns spännande utställningar om djur, natur, geologi och historia i området kring Vålådalen. Som avslutning på aktiva dagar njuter du av en härlig bastu med sprakande brasa i relaxavdelningen, sedan av restaurangens erkänt goda mat baserad på lokala jämtländska råvaror. Medan barnen är sysselsatta i lekrummet eller busar i sporthallen, kan du njuta av en kopp kaffe eller ett gott glas vin framför brasan i sällskapsrummet.

Aktivitetsprogram sportlovsveckorna

Pris:
v 7 från 5 680 kr, STF-medlem 4 980 kr , barn 2 490 kr
v 8-10 från 6 580 kr, STF-medlem 5 880 kr , barn 2 940 kr
Priset är per person för boende i 4-bäddsrum sju dygn i Hotellet eller Tipshuset med halvpension. Barn 0-5 år gratis om de inte upptar egen säng. Barn 6-15 år halva priset för boende och mat.

Vad ingår: 7 dygn i rum (Hotellet eller Tipshuset) med dusch och wc, lakan och handdukar samt slutstäd. 7 frukostbuffé, 7 middagsbuffé (3 rätter). 7 dagars idrottskort som inkluderar spår, bastu, samt tillgång till sporthall och gym. Gratis hyra av skidutrustning för barn under 5 år. Gratis lån av spark, pulka och snowracer vid tillgång.

Ankomst söndag, avresa söndag vecka 7, 8, 9 och 10.

Boka på 0647-353 00 eller info(a)valadalen.se