Vasaloppsträning

Vässa formen inför Vasaloppet! Vinn en start i Öppet Spår.

P1090282

bild 1Har du siktet inställt på att åka Vasaloppet eller något annat långlopp i vinter? Ta några effektiva träningsdagar i Vålådalen. Här lade Oskar Svärd grunden till sina tre Vasaloppssegrar och här tränar svenska längdlandslaget.

Med över 50 km välpreparerade skidspår för både klassiskt och skate, har du varierade spår att välja på – uppe på fjället och i skyddad skogsterräng. 7,5 km är elljusspår.

Vår restaurang Olgas Matsal har omvittnat god och näringsriktig mat för dig som tränar. Och efter träningspassen kopplar du av i vår sköna relaxavdelning med bastu och badtunnor.

I Vålådalen är det nära till allt. Inom 2-3 minuter tar du dig till skidspår, vallabod, sporthall med gym, bastu, badtunnor, reception och restaurang. Vill du finslipa tekniken, så erbjuder vi instruktionspass med duktiga tränare.

Pris: Från 2 060 kr, STF-medlem 1 860 kr. Pris per person för två nätter med del i dubbelrum i hotellboende med helpension (frukost, lunch och middag), idrottskort två dygn inkl spåravgift, bastu & badtunnor, tillgång till sporthall och gym.

Gäller 8 januari till 11 februari.

Boka på 0647-353 00 eller info(a)valadalen.se

Ange kod ”Vasaloppet” vid bokning. Du är med och tävlar om en startplats i Öppet Spår måndag.
skiTeamSweden_X-countryVL_Niva_2_Grund_2rad_svart