Yoga och vandring

10–13 juli025
14–17 augusti

Njut av några dagars lugn, vandring, yoga och meditation i Södra Årefjällen. Med direkt närhet till naturen, är det enklare att komma närmare din egen natur. Genom tyst vandring, meditation och yoga, varvar vi ned och lyssnar till våra egna behov. En gåva att ta med sig hem till vardagen.

Delar av vandringarna sker under tystnad, vi stannar till för kontemplation och meditation under vägen. Ingen förkunskap av yoga krävs, alla nivåer liksom nybörjare är varmt välkomna!

Vålådalens Fjällstation bjuder på stillhet och underbara omgivningar, fri tid kommer att finnas för egen avkoppling, bastubad mm.

Tillsammans med duktiga guider från fjällstationen, vandrar vi med Mia Larsson som leder vår yoga och meditation. Mia är certifierad yogalärare och konstterapeut. Mia undervisar Hatha Flow och Bowspring, och har även flera års erfarenhet av att guida meditation och yoga nidra. Genom andning, kroppsmedvetenhet och lyssnande, finner hon med yogan en väg för ett mer medvetet och harmoniskt liv. Mer info om Mia

Pris
från 4 465 kr per person, 4 165 kr för STF medlem. I priset ingår tre nätter på Vålådalens Fjällstation med del i dubbelrum inkl. frukost och trerätters middag, tre lunchpaket packade i ryggsäck. Vandringsguide och yogaledare. Idrottskort med tillgång till bastu & badtunnor, rullskidbana, gym och sporthall.

Minst 8 och max 16 deltagare.
Boka på valadalen.se eller 0647-353 00.

Program (ändringar kan förekomma beroende på väderförhållande)

Dag 1
Ankomst till Vålådalen
Eftermiddagsyoga och introduktion
Information om Vålådalen
Middag i Olgas Matsal

Dag 2
Morgonyoga och meditation
Frukost
Guidad vandring med medhavd lunch
Yoga (utomhus om vädret tillåter)
Fri tid för bastubad och annan avkoppling
Middag
Djupavslappning (yoga nidra)

Dag 3
Morgonyoga och meditation
Frukost
Guidad vandring med medhavd lunch
Yoga (utomhus om vädret tillåter)
Fri tid för bastubad och annan avkoppling
Middag
Kvällsmeditation

Dag 4
Morgonyoga och meditation
Frukost
Kortare tyst vandring
Avslutande lunch

Vante boka