Konferens och möten

I Vålådalen skapas förutsättningar för högre resultat – både för idrottare och företag.

Blanda nytta med nöje

Hur många Vasaloppsvinster, OS- och VM medaljer som skapats genom träning och möten i Vålådalen är svårt att räkna men vi vet att vår miljö och våra faciliteter bidrar till bättre resultat. Mitt i Vålådalens naturreservat hittar ni oss, det är lätt att ta sig hit, oavsett färdmedel.

Här är valmöjligheterna många – året runt. Vi har fasta och skräddarsydda aktiviteter, stora mäss- och kongressfaciliteter, hörsal och mötesrum i olika storlekar, med plats för upp till 600 personer. Oavsett vad ni har för önskemål och förväntningar så hjälper vi er.

Vi har gedigen erfarenhet av konferenser, stora som små möten, kongresser, utbildningar, träningsläger och internationella tävlingar.

Frågor och funderingar

Fyll i formuläret till höger eller hör av dig till vår konferens och mötesbokning så hjälper vi dig med att ta fram ett erbjudande som passar just er.

E-post: grupp@valadalen.se
Telefon: 0647-353 00

Aktiviteter

I Vålådalen hittar du aktiviteter som både stärker, utmanar och roar. Fjällstationen och det omgivande naturreservatet ger många möjligheter oavsett årstid. Alla gäster har tillgång till vår timrade bastukåta med badtunnor och relax, sporthall, gym, idrottsplats och skidspår i absolut världsklass.

Intresserad av konferens?

Ange uppgifterna i formuläret så återkommer vi med förslag.

Paketerbjudanden

Sommarträning

Träningsläger
11-14 juli

Under ledning av den tidigare elitidrottaren Anders Eriksson får du hjälp att uppnå dina träningsmål på ett sätt som kommer ge resultat.

Sommarträning

Träningsläger
för tjejer 15-18 augusti

Under ledning av den tidigare elitidrottaren Liv Kalström får du hjälp att uppnå dina träningsmål på ett sätt som kommer ge resultat.

Unna dig ett äventyr

Vålådalsfyrkanten på egen hand

Turen utgår från Vålådalens Fjällstation och tar dig genom Vålådalens naturreservats vidunderligt vackra fjällvärld.

Utveckla dina kunskaper

Längdläger Klassisk 2025

Oavsett om du anser att du är nybörjare eller vill slipa på din teknik till nästa Vasalopp är det här lägret för dig.

Nyfiken på skateåkning?

Längdläger Skate 2025

Oavsett om du anser att du är nybörjare eller vill förbättra din teknik är det här lägret för dig.