Skidskytte

Skidskyttearenan har 16 banor och belysning. Måtten följer nationell och internationell standard och det finns madrasser till samtliga banor. 

Non ultricies tempus nulla ipsum dictum sed porttitor quam sociis tincidunt.

Actionfylld vintersport

Skidskyttearenan erbjuder 16 banor, som alla är utrustade med belysning för att möjliggöra träning och tävling även under mörkare tider på dygnet.

Banornas mått och utformning följer både nationella och internationella standarder, vilket garanterar en högkvalitativ och säker upplevelse för alla utövare.

Madrasser finns tillgängliga på samtliga banor. Bakom skjutvallen har vi en bekväm och strategiskt placerad ”coachhylla” där tränare kan ge sina åkare direkt feedback och stöd. Vid sidan av skjutområdet ligger den obligatoriska straffrundan, redo att utmana åkarna som missar sina skott.

Skidskyttearenan är utformad för att ge en optimal kombination av träning och tävling i en trygg och professionell miljö.

Upplev fjället från skidorna

Turskidåkning

Vålådalen har en lång tradition som utgångspunkt för turåkning på skidor. Det finns flera dagsturer i området, både nedan och ovanför kalfjällsgränsen.