Sportgrupper

Träna i Vålådalen – prestera bättre. Såväl svenska längdlandslaget som världens bästa långloppslag, Team Eksjöhus, tränar i Vålådalen.

VM- och OS medaljörer

Varje år tar vi emot Idrottslegendarer, landslagsåkare och världsmästare som sid vid sida tränar med klubbar, föreningar och skolor. Att träna i Vålådalen är synonymt med utveckling, framgång och glädje.

Längdskidåkning och skidskytte är vår absoluta specialitet och vår säsong är lång, redan i mitten av oktober öppnar vi skidspår och skidskyttevallen. I Vålådalen är möjligheterna till träning många – året runt – och begränsningarna få. Vi har en fullstor idrottshall, gym, rullskidbana och mängder med stigar och leder som passar perfekt för löpning och cykling. Detta i kombination med vår långa erfarenhet att ta emot sportgrupper, stora som små, är nyckeln till ett lyckat träningsläger.

Frågor och funderingar

Fyll i formuläret till höger eller hör av dig till vår bokning av sportgrupper så hjälper vi dig med att ta fram ett erbjudande som passar just er.

E-post: grupp@valadalen.se
Telefon: 0647-353 00

Aktiviteter

I Vålådalen hittar du aktiviteter som både stärker, utmanar och roar. Fjällstationen och det omgivande naturreservatet ger många möjligheter oavsett årstid. Alla gäster har tillgång till vår timrade bastukåta med badtunnor och relax, sporthall, gym, idrottsplats och skidspår i absolut världsklass.

Intresserad av att boka?

Ange uppgifterna i formuläret så återkommer vi med förslag.

Paketerbjudanden

Sommarträning

Träningsläger
11-14 juli

Under ledning av den tidigare elitidrottaren Anders Eriksson får du hjälp att uppnå dina träningsmål på ett sätt som kommer ge resultat.

Sommarträning

Träningsläger
för tjejer 15-18 augusti

Under ledning av den tidigare elitidrottaren Liv Kalström får du hjälp att uppnå dina träningsmål på ett sätt som kommer ge resultat.

Unna dig ett äventyr

Vålådalsfyrkanten på egen hand

Turen utgår från Vålådalens Fjällstation och tar dig genom Vålådalens naturreservats vidunderligt vackra fjällvärld.

Utveckla dina kunskaper

Längdläger Klassisk 2025

Oavsett om du anser att du är nybörjare eller vill slipa på din teknik till nästa Vasalopp är det här lägret för dig.

Nyfiken på skateåkning?

Längdläger Skate 2025

Oavsett om du anser att du är nybörjare eller vill förbättra din teknik är det här lägret för dig.