Vålådalens Skateläger 2025

7-9 Mars och 21-23 Mars 2025

Non ultricies tempus nulla ipsum dictum sed porttitor quam sociis tincidunt.

Information

Är du nyfiken på skateåkning? Du kanske redan har provat men har svårt att hitta det rätta flytet? Oavsett om du anser att du är nybörjare eller vill förbättra din teknik är det här lägret för dig.

I vinter erbjuder vi två läger i skate, 7-9 mars och 21-23 mars, med start fredag lunch och avslutning söndag lunch. Under ledning av Vålådalens omtyckta skidinstruktör Erica Johansson får du träna på de olika teknikerna i skateåkning (”växlarna”), du får tips på teknikövningar och du får även lära dig grunderna i glidvallning och skidvård.

Totalt innehåller lägret fyra skidåkningspass, tre genomförs i grupp medans det fjärde är enskilt eller i par då det blir extra fokus på personliga tekniktips.

Önskar du det så tar Erica med filmkameran så att det finns möjlighet att studera tekniken i efterhand. Utöver detta ägnar vi även tid åt ett pass med rörlighet.

Behöver du hyra utrustning så kan du göra det hos vår sportavdelning, förboka genom att maila till sporten@valadalen.se. Du har 40% rabatt på hyran som deltagare i lägret. Reser du långt till kursen rekommenderar vi att ni tar tåget till Undersåker.

För information om transfer till och från Vålådalen kontakta receptionen på fjällstationen. Detaljerat program skickas ut ca två veckor före kursstart.

I paketet ingår:

  • Del i 2-bäddsrum inkl sänglinne och slutstäd, helpension fredag lunch till och med söndag lunch (frukost, lunch, 1-rättersmiddag)

  • Fyra skidpass med instruktör, vallainstruktion, teknikutvärdering, spårkort

  • Bastu/badtunna, gym och sporthall.

Pris

Pris: 4 495kr per person i dubbelrum (enkelrumstillägg 300 kr/dygn). För bokning kontakta receptionen 0647-353 00 eller via mail info@valadalen.se. Minimum 4 deltagare, max 8 deltagare.

Anmälan senast 14 dagar före kursstart. 

Sugen på mer läger?

Vålådalens klassiska
läger 2025

Vill du utveckla dina kunskaper i längdskidåkning?